Om mig

Baggrund og uddannelse

Jeg tilbyder forskellige former for terapi/rådgivning, supervision, råd/vejledning samt støttende og vejledende samtaler til forældre med anbragte børn.

Læs mere på hjemmesiden eller kontakt mig og hør nærmere.

Erfaren terapeut med fokus på eksistentiel og oplevelsesorienteret tilgang

Jeg er gift med John og vi har sammen 2 voksne børn. Jeg bor i det naturskønne Søhøjland mellem Ry og Laven, direkte ned til Birksø, hvor jeg også har min virksomhed.

Jeg er oprindelig uddannet pædagog. Efterfølgende har jeg taget psykoterapeut og supervisor uddannelsen fra The Kempler institute of Scandinavian. Derudover har jeg flere efteruddannelser/kurser. Bl.a. efteruddannelse i Mentalisering i arbejdet med udsatte børn, unge og voksne fra Center for Mentalisering. 1-årig neuroaffektiv udviklingspsykologi ved Susan Hart. Efteruddannelsesforløb i biologisk traumebehandling “Livet i chok/traume og glæde”, hvor undervisningen har haft udgangspunkt i en biologisk kropslig neuroaffektiv vinkel ved Ulla Rung Weeke. At tune sig ind på børn – en kropslig metode til kropslig selvreguering for børn ved Ale Duarte. Jeg har gennem årene efteruddannet mig løbende for at holde mig fagligt opdateret.

Jeg har mange års erfaringer i det offentlige, hvor jeg har arbejdet inden for daginstitution, døgninstitution, krisecenter, projektafdeling og familiecentre.

I de sidste mange år har jeg mest arbejdet med terapi og rådgivning. Derudover har jeg superviseret lærere, pædagoger og familieplejere.
Min terapi er funderet i eksisentiel og oplevelsesorienteret og tager udgangspunkt i det, der sker her og nu. Jeg vil møde dig i en anerkendende, omsorgsfuld og ligeværdig relation.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, MPF, og følger foreningens faglige krav og etiske regler.

Kontakt mig

Tlf.: (+45) 23 23 77 42
E-mail: jonna@vendepunktet-terapi.dk

Jeg samarbejder med:

Signeronnebro